VERKOOPSTYLING - INTERIEURFOTOGRAFIE - MEUBELVERHUUR 

 

 

Verkoopstyling advies inclusief professionele fotoreportage (10 foto's) al vanaf € 195,=*

 

Een eerste indruk is blijvend en overkomt je maar één keer. Wist u dat maar liefst 90% van de kijkers binnen 1 minuut beslist of ze een huis wel of niet willen kopen? Daarom is de eerste indruk en presentatie van de woning van cruciaal belang.

Het overgrote deel van potentiële kopers kan niet door de huidige opstelling/inrichting van een woning heen kijken. Daarom is het van belang dat uw huis transparant wordt voor de koper.

Wij kijken met een kritische blik naar onder andere kleurgebruik, lichtinval en meubelopstelling. Daar waar nodig voegen we accessoires toe. 

Wij kunnen van het geheel een professionele fotoreportage maken.

Statistieken tonen aan dat woningen die op de juiste manier verkoopklaar zijn gemaakt, sneller verkocht worden en tegen een hogere verkoopprijs. Uit de praktijk is ook gebleken dat een uitgave aan restylen meer effect heeft dan de vraagprijs van uw woning verlagen. Met een relatief kleine investering haalt u meer uit de verkoop van uw huis!


TARIEVEN VERKOOPSTYLING: 

  • BASIS: Analyse van de woning aan de hand van foto's. Er wordt advies uitgebracht over alle gesignaleerde verbeterpunten inclusief advies over toepassing van kleur, eventueel aanschaffen van accessoires en welke werkzaamheden uzelf kunt (laten) uitvoeren. De analyse omvat de woonkamer, keuken, badkamer, toilet en 1 slaapkamer. U ontvangt schriftelijk een evaluatierapport van het consult en een lijst met nuttige tips. Vervolgens wordt een afspraak gemaakt voor het maken van 10 foto's waarbij extra styling is ingebrepen. Prijs incl. fotoreportage € 195,= *

  • COMPLEET: Complete restyling van de woning zowel binnen als buiten. Er wordt een actiepuntenlijst gemaakt ter uitvoering van de opdrachtgever. Dit kan bijvoorbeeld zijn enkele meubels verplaatsen of opslaan, kluswerk of bijv. een boekenkast leegruimen. U krijgt van ons 5 verhuisdozen. Er wordt een vervolgafspraak gemaakt voor de restyling waarbij de woonkamer, keuken, badkamer, toilet en 1 slaapkamer worden gerestyled met aanwezige en meegenomen accessoires. Wij maken professionele foto's t.b.v. de verkoop (Internet, advertenties e.d.). U ontvangt digitaal 15 bewerkte foto's en een lijst met nuttige tips.

 Vraag hier een offerte aan                                           

  • Consult Open Huis: Bezichtiging aan huis van ongeveer anderhalf uur voor de finishing touch en eventueel aanvullen met accessoires vlak voor een Open Huizen route.   Prijs: € 75,=

 

*Alle prijzen zijn excl. 21% btw binnen een straal van 30 km. Daarbuiten zullen wij € 0,25 per kilometer in rekening brengen. 
 Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden bespreekbaar (zoals bijv. het uitvoeren van eventuele werkzaamheden, meerdere ruimtes, tuinadvies).  

Leegstaande of onaantrekkelijke panden kunnen wij voor u inrichten of 3D visualisaties maken.

Informeer vrijblijvend naar onze prijzen.

Wij hebben reeds diverse opdrachten met succes afgerond voor diverse makelaars en woningcorporaties als: Boekholt + Partners, MijnMakelaar,      't Huis Groningen, Betty Dunning Makelaardij, Makelaardij Alkemade, Nederstaete Makelaardij, Amvest, Alliantie....om maar wat te noemen...

 

 

 

Tevens hebben wij meegewerkt aan de metamorfose van TV MAKELAAR - Mission Impossible

Woning Nieuwehorne (uitzending 7 jan. 2014)

 

 

 

 

 

 

 

Woning Usquert (uitzending 18 februari 2014)

Interieurfotografie

Restyling van kantine                          naar theorieruimte

NA STYLING

VOOR STYLING

Verkoopstyling Oud Ade met bestaande accessoires en meubels + interieurfotografie                                                                                                                               

VOOR                                    NA                                                   VOOR                                   NA

Interieurontwerp/makeover in Lemmer incl. interieurfotografie

Verkoopstyling incl. fotografie appartement Leeuwarden

Bed & Breakfast

NA STYLING op funda

VOOR STYLING op funda

Verkoopstyling en fotografie Zilverschoon 170 te Sneek. Na plaatsing binnen een dag verkocht!

VOORBEELDEN VERKOOPSTYLING