Tuli (the light outside) buitenlampen

12 Volt buitenverlichtingsconcept

TULI A LA CARTE

STEL JE EIGEN LAMP SAMEN
 

Ontdek de vele mogelijkheden van Tuli

Ontwerp je eigen Tuli ‘outdoor verlichting’

Tuli, het 12 Volt verlichtingsconcept voor buiten, wordt geleverd met 12 Volt energiezuinige spaarlampen. Het Tuli assortiment is ontworpen voor ‘outdoor living’ rondom het huis. De lampen zijn uitgevoerd in diverse kleuren met decoratieve verwisselbare kunststof kappen/sheets en kunststof rotan geweven kappen. De lampen zijn weer- en windbestendig en eenvoudig verplaatsbaar.


Sfeer is simpel met Tuli
Met behulp van een Plug & Play-systeem sluit je de lampen aan op 12 Volt. Tuli is dus veilig in het gebruik. Bij elke lamp wordt standaard een trans- formator en         5 meter kabel meegeleverd.


Houd je buitenleven up-to-date
Door je lampenkap(pen) regelmatig te verwisselen, geef je het buitenleven steeds een ander aanzien. Daarom wordt het Tuli assortiment elk jaar uitgebreid met kappen in nieuwe trendy kleuren en uitvoeringen.


Je eigen Tuli ‘outdoor verlichting’ in 3 eenvoudige stappen
1 HET MODEL:  Kies je favoriete model
2 HET FRAME:  Kies je framekleur
3 DE KAP:           Kies het materiaal en dessin van de kap

Tuli, het 12 Volt verlichtingsconcept voor buiten, is ontwikkeld om ‘s avonds de juiste ambiance te creëren en daarbij nog functioneel te zijn ook. Gezellig warm licht, in de vorm van een staande lamp, tafel-, wand- of hanglamp. Met een Tuli hang- lamp verlicht je bijvoorbeeld ook heel eenvoudig je parasol, boom of zonnescherm. En de Tuli schijflampen zijn speciaal ontworpen om een sfeervol indirect licht te werpen onder (bloem)potten op het terras.


De staande schemerlampen zijn makkelijk te ver- plaatsen, maar dankzij een slim bevestigingssysteem staan ze wél stevig aan de grond verankerd. Dus laat de wind maar waaien: de lampen blijven overeind en de kappen weerstaan moeiteloos regen, wind en zon.


Bij alle verlichting geldt dat je kunt kiezen uit meerdere kleuren frames en dat de kappen leverbaar zijn in diverse bijpassende dessins en kleuren. In de catalogus vind je alle mogelijkheden en toepassingen om de juiste verlichting voor jouw ‘outdoor living’ samen te stellen.


Tuli, het 12 Volt verlichtingsconcept voor buiten, heeft al meerdere onderscheidingen in de wacht gesleept, zoals de Consumenten Award 2010, de Zilveren Garden Award 2010, predicaat 'goed industrieel ontwerp' en een internationaal gewaardeerde grote designprijs; de reddot design award!

VRAAG HIER DE MEER INFO AAN

studio@interieurz.nl