Reportage Interieurontwerp Lemmer:

 

Klant vroeg om een online advies. Dit advies was echter behoorlijk uitgebreid en verrassend, waardoor besloten werd tot een totaaladvies.

De witte leren banken werden vervangen door een grote lichtgrijze (lounge)bank. De rest van de meubels wilde de klant behouden vooralsnog. Koperkleurige verlichting werd metaalgrijs gespoten. Wanden en plafond werden opnieuw gestuct en gesausd. Gordijnen werden vervangen.

De electrische haard bevond zich in de keuken. Deze is verplaatst naar de woonkamer waarmee een tv-hoek is gecreeërd.

De servieskast werd verplaatst naar de keuken, waarin het mooie witte servies werd uitgestald.

 

 

 

 

De piano werd geplaatst tegen de korte wand, deze wand is antraciet geschilderd.

De schouw kreeg dezelfde kleur als de achter wand piano en als de electrische haard, waardoor eenheid werd gecreëerd.

De eettafel werd een kwartslag gedraaid, waardoor een betere loop richting de tuindeuren ontstond.

Door de herindeling en kleuraanpassing is meer rust, eenheid en ruimte ontstaan in de woon- , eetkamer en keuken.

Met een beperkt budget en creatieve ideëen een verbluffend resultaat.