SIEMATIC STYLIST

 

 

 

 

 

 

 

Het is belangrijk dat uw keuken 100% bij u en bij de rest van uw interieur past. Een keuken waar u absoluut tevreden over bent.

Als Siematic Stylist maak ik uw keuken mooier, praktischer, creatiever, leuker en buitengewoner.

Ik kan u helpen bij het realiseren van uw ideale keuken.

 

 

Ik kan u adviseren en begeleiden bij uw orientatie, het afwegen van uw wensen en mogelijkheden en u helpen zelf de beste keuzes te maken.

Door mijn kennis en ervaring op gebied van sfeer, styling, ontwerpen en inrichting van het interieur maak ik u bewust van alle mogelijkheden.      

Ik denk met u mee en zorg voor meer ideeën voor de keuken als onderdeel van uw totale interieur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis kennismakingsgesprek bij u thuis

 

 

 

 

 

 

 

Al tijdens de gesprekken maak ik schetsen zodat u ideeën en mogelijkheden beter kunt beoordelen. Er komt veel kijken bij het kopen van een keuken. Ik denk aan alles wat u zou kunnen vergeten. 

Tijdens ons eerste gesprek maken we met elkaar kennis maar we praten uiteraard vooral over uw keukenplannen, wensen en ideeën. Ik meet de ruimte op om daar een tekening van te maken. Omdat de keuken onderdeel is van uw woning bespreken we ook de stijl en sfeer van uw totale interieur. Hoe kunnen we de keukenruimte combineren met de verdere inrichting zoals, wanden, vloer, schilderwerk, stoffering en meubilering.

Als Siematic Stylist kan ik van grote toegevoegde waarde zijn en meer voor u doen dan een keukenadviseur. U bepaalt zelf hoeveel u mij wilt laten doen. U ontvangt uiteraard vooraf een duidelijke begroting.

Ik ben opgeleid aan de Siematic Keukenacademie en bekroond met het certificaat "Siematic Stylist"

 

Heeft u interesse in een gratis kennismakingsgesprek, neem dan vrijblijvend contact met mij op: studio@interieurz.nl

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.siematic-stylist.nl of www.siematic.nl