OVER STUDIO INTERIEURZ

Inge Zwan is gecertificeerd Siematic stylist

Interieuradvies

 • Mondeling interieuradvies: het advies bestaat uit een bezoek aan huis, waarbij wij u gedurende twee uur een mondeling kleur- en interieuradvies geven. U kunt daarna zelf aan de slag om de ideeën in de praktijk uit te brengen. Prijs € 165,=.
 • Online interieuradvies: Geen tijd voor een afspraak? U kunt vanaf uw computer om advies vragen. Wat wij nodig hebben zijn minimaal 4 foto's van de ruimte waar het om gaat, uw naam, telefoonnummer, woonplaats, uw vraag en de afmeting van de ruimte. Na ontvangst van de betaling ontvangt u binnen 5 werkdagen per email of post het schriftelijk online-advies. Prijs € 95,=.

Vraag hier uw /online-interieuradvies aan.

 

Interieurontwerp (Wij kennen al een interieurontwerp vanaf € 250,=)

 • Basis Interieurontwerp: Naar aanleiding van een geleverde plattegrond wordt een voorstel gedaan, bestaande uit een plattegrondindeling, sfeerimpressie en kleurenplan.

 • Uitgebreid advies en ontwerp: Na bezoek aan huis, waarbij wij alle mogelijkheden bespreken worden 1 of 2 voorstellen gedaan van 1 of meerdere ruimtes, bestaande uit een tekening op schaal met nieuwe ruimtelijke indeling, 3D (fotorealistische) tekeningen en meubelopstelling, moodboard, kleur- en materiaaladvies en lichtplan. Tijdens de verbouwing kunnen wij adviseren en bijstaan. Wij kunnen de stoffering en inrichting tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.  

Vraag hier een offerte aan.     

      

*Alle prijzen zijn excl. 21% btw binnen een straal van 30 km. Daarbuiten zullen wij € 0,25 per kilometer in rekening brengen.        

 

             

Interieurontwerp Lemmer:>>

Referentie: Inge Zwan luistert goed naar haar klant en weet daar vervolgens vakkundig, overtuigend en verrassend adviezen aan te koppelen. We hebben haar adviezen volledig overgenomen en zijn zeer blij met het resultaat!

Het was een groot plezier met haar samen te werken.

Interieurontwerp kapsalon>>

Interieurontwerp nieuwbouwwoning>>

Totaalontwerp verzorgingstehuis>>

 

Horeca- en winkelstyling

 • Is uw bedrijf toe aan een make-over?
 • Wilt u een modernere uitstraling?
 • Wilt u uw imago verbeteren?
 • Gaat u verhuizen?

Het is belangrijk uw klanten een eerste goede indruk van uw bedrijf te geven. Klanten komen terug als het gevoel goed is. Hiertoe hoort o.a. de uitstraling.

U kunt kiezen voor een restyling van uw bedrijf of voor een totaal nieuw ontwerp. 

Informeer naar onze mogelijkheden met bijbehorende tarieven.

 

Verkoopstyling

 • Het is belangrijk voor de verkoop van uw woning dat deze zich onderscheidt ten opzichte van vergelijkbare woningen door de sterke punten goed in beeld te laten komen.

  Een eerste indruk is blijvend en overkomt je maar één keer.

Lees meer over verkoopstyling en onze tarieven.

 

 • Mondeling interieuradvies: het advies bestaat uit een bezoek aan huis, waarbij wij u gedurende twee uur een mondeling kleur- en interieuradvies geven. U kunt daarna zelf aan de slag om de ideeën in de praktijk uit te brengen. Prijs € 95,=.
 • Online interieuradvies: Geen tijd voor een afspraak? U kunt vanaf uw computer om advies vragen. Wat wij nodig hebben zijn minimaal 4 foto's van de ruimte waar het om gaat, uw naam, telefoonnummer, woonplaats, uw vraag en de afmeting van de ruimte. Na ontvangst van de betaling ontvangt u binnen 5 werkdagen per email of post het online-advies. Prijs € 75,=.

Vraag hier uw /online-interieuradvies aan.

WAT KAN STUDIO INTERIEURZ VOOR U BETEKENEN

Interieurontwerper Inge Zwan van Studio InterieurZ werkt zelfstandig en onafhankelijk. Zij onderscheidt zich door gebruik te maken van natuurlijke materialen als hout, beton, steen, glas, staal. Waar mogelijk wordt naar milieuvriendelijke en duurzame oplossingen gezocht. Indien mogelijk en gewenst wordt zoveel mogelijk de relatie gelegd tussen exterieur en interieur.

Werkwijze

Elk interieurontwerp is maatwerk. Daarom zijn de wensen van de gebruikers en de mogelijkheden van de ruimtes van essentieel belang. Na uitgebreide inventarisatie tijdens een persoonlijk gesprek volgt een doordacht en persoonlijk interieurontwerp. De prijs is afhankelijk van de omvang en de gewenste begeleiding bij het project.

Het streven is binnen het budget te blijven in een continue afstemming met de wensen van de opdrachtgever. Opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als particulieren.

Studio InterieurZ streeft naar kwaliteit en werkt daarom samen met aannemers, bouwkundigen, andere architecten en deskundigen om de opdrachtgever een optimaal advies te geven en zo tot een perfect resultaat te komen.`


Interieurontwerp

Een interieur creëren waarin je jezelf kunt terugvinden.

 • Functionele indeling;
 • Goede combinatie van materiaal en kleurgebruik;
 • Evenwichtige inrichting;

Voor creatieve, verrassende en innovatieve ideeën bent u bij Studio InterieurZ aan het goede adres.